Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ημερίδα Ενημέρωσης για τον Ορίζοντα Ευρώπη: Marie Skłodowska-Curie Actions, Ελλάδα-Κύπρος | 28 Φεβρουαρίου 2023

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) της Κύπρου, καθώς και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) σας προσκαλούν στη διαδικτυακή "Ημερίδα Ενημέρωσης για τον Ορίζοντα Ευρώπη Marie Skłodowska-Curie Actions, Ελλάδα-Κύπρος" που πραγματοποιούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 (15:00-17:30).

Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας και τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό Έρευνας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω των Δράσεων MSCA και για τις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο Πρόγραμμα Εργασίας, και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους σε εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Έρευνας.

Η εκδήλωση, που είναι η πρώτη για φέτος στη σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων του ΕΚΤ για τις MSCA, θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δρ Νάνσυ Μεγρέμη (amegremi@ekt.gr), Εθνικό Σημείο Επαφής για τις Δράσεις MSCA στο ΕΚΤ.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.