Προβολή πληροφοριών έργου
Επιστροφή | |
---|---|
Κωδικός | 7460 |
Τίτλος Έργου | Μεταφορά τεχνογνωσίας για την αξιοποίηση του γίδινου γάλακτος και των υπολειμμάτων καφέ εσπρέσο με την παρασκευή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, με προϊόν εκκίνησης καινοτόμο επιδόρπιο γιαουρτιού |
MIS | - |
Επιστ. Υπεύθυνος | ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
Προϋπ/σμός | 82.852,32 € |
Τμήμα | Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας |
Φορέας Χρημ/σης | ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ» |
Αρχή | 2023-03-27 |
Τέλος | 2025-12-31 |
Περιγραφή | Καινοτομία οικολογικής και ερευνητικής φύσης, συγκεκριμένα δημιουργία επιδόρπιου γιαουρτιού από γίδινο γάλα εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικές ουσίες από εκχύλισμα υπολειμμάτων καφέ εσπρέσο. |
Περατωθέν | 0 |
ΕΠΕΑΕΚ | 0 |
Τελική Εκθεση | |
Αρ.Συνεδρίασης | 08/2023 |
Ημερ/νία Ενταξης | |
Κωδ.Ενταξης | |
Ετος Περάτωσης | 2025 |
Είδος Έργου | ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ |
Επιχ.Πρόγρ. | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020 |
Ταμείο | Ευρωπαικό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης(ΕΓΤΑ |
Τύπος Έρευνας | ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ |
Προέλευση | ΕΣΠΑ (2014-2020) |
Φορείς |