Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προβολή πληροφοριών έργου

Επιστροφή
Κωδικός7460
Τίτλος ΈργουΜεταφορά τεχνογνωσίας για την αξιοποίηση του γίδινου γάλακτος και των υπολειμμάτων καφέ εσπρέσο με την παρασκευή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, με προϊόν εκκίνησης καινοτόμο επιδόρπιο γιαουρτιού
MIS-
Επιστ. Υπεύθυνος ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Προϋπ/σμός65.316,32 €
ΤμήμαΤμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας
Φορέας Χρημ/σηςΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ»
Αρχή 2023-03-27
Τέλος2025-12-31
ΠεριγραφήΚαινοτομία οικολογικής και ερευνητικής φύσης, συγκεκριμένα δημιουργία επιδόρπιου γιαουρτιού από γίδινο γάλα εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικές ουσίες από εκχύλισμα υπολειμμάτων καφέ εσπρέσο.
Περατωθέν0
ΕΠΕΑΕΚ 0
Τελική Εκθεση
Αρ.Συνεδρίασης 08/2023
Ημερ/νία Ενταξης
Κωδ.Ενταξης
Ετος Περάτωσης 2025
Είδος Έργου ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ
Επιχ.Πρόγρ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020
Ταμείο Ευρωπαικό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης(ΕΓΤΑ
Τύπος Έρευνας ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ
Προέλευση ΕΣΠΑ (2014-2020)
Φορείς