Προβολή πληροφοριών έργου
Επιστροφή | |
---|---|
Κωδικός | 7817 |
Τίτλος Έργου | DELICIOUS: Flavour, odour and texture improvements of plant-based dairy products using microbial fermentation products |
MIS | - |
Επιστ. Υπεύθυνος | Παρλαπάνη Φωτεινή |
Προϋπ/σμός | 225.000,00 € |
Τμήμα | Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος |
Φορέας Χρημ/σης | ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ |
Αρχή | 2024-10-29 |
Τέλος | 2028-10-31 |
Περιγραφή | |
Περατωθέν | 0 |
ΕΠΕΑΕΚ | 0 |
Τελική Εκθεση | |
Αρ.Συνεδρίασης | 33 |
Ημερ/νία Ενταξης | |
Κωδ.Ενταξης | |
Ετος Περάτωσης | |
Είδος Έργου | ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ |
Επιχ.Πρόγρ. | Horizon Europe 2021-2027 |
Ταμείο | European Commission |
Τύπος Έρευνας | ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ |
Προέλευση | Ευρωπαϊκή Ένωση |
Φορείς |