Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προβολή πληροφοριών έργου

Επιστροφή
Κωδικός7817
Τίτλος ΈργουDELICIOUS: Flavour, odour and texture improvements of plant-based dairy products using microbial fermentation products
MIS-
Επιστ. Υπεύθυνος Παρλαπάνη Φωτεινή
Προϋπ/σμός225.000,00 €
ΤμήμαΤμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος
Φορέας Χρημ/σηςΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Αρχή 2024-10-29
Τέλος2028-10-31
Περιγραφή
Περατωθέν0
ΕΠΕΑΕΚ 0
Τελική Εκθεση
Αρ.Συνεδρίασης 33
Ημερ/νία Ενταξης
Κωδ.Ενταξης
Ετος Περάτωσης
Είδος Έργου ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ
Επιχ.Πρόγρ. Horizon Europe 2021-2027
Ταμείο European Commission
Τύπος Έρευνας ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
Προέλευση Ευρωπαϊκή Ένωση
Φορείς