Προβολή πληροφοριών έργου
Επιστροφή | |
---|---|
Κωδικός | 7549 |
Τίτλος Έργου | Βελτιστοποίηση της παραγωγής αλοιφής αυγοτάραχου και εκτίμηση της διάρκειας ζωής της μετά από προσθήκη αντιμικροβιακών ουσιών, αντιοξειδωτικών και σταθεροποιητών |
MIS | |
Επιστ. Υπεύθυνος | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
Προϋπ/σμός | 5.000,00 € |
Τμήμα | Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής |
Φορέας Χρημ/σης | ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΕΕ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ-ΑΛΙΠΑΣΤΑ |
Αρχή | 2023-10-13 |
Τέλος | 2024-08-31 |
Περιγραφή | |
Περατωθέν | 0 |
ΕΠΕΑΕΚ | 0 |
Τελική Εκθεση | |
Αρ.Συνεδρίασης | 18/2023 |
Ημερ/νία Ενταξης | |
Κωδ.Ενταξης | |
Ετος Περάτωσης | |
Είδος Έργου | ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ |
Επιχ.Πρόγρ. | - |
Ταμείο | ΑΛΛΟ |
Τύπος Έρευνας | ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ |
Προέλευση | Ιδιωτικές επιχειρήσεις εσωτερικού |
Φορείς | ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ |