Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προβολή πληροφοριών έργου

Επιστροφή
Κωδικός7454
Τίτλος ΈργουΜεταφορά τεχνογνωσίας για την αξιοποίηση του γίδινου γάλακτος και των υπολειμμάτων καφέ εσπρέσο με την παρασκευή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, με προϊόν εκκίνησης καινοτόμο επιδόρπιο γιαουρτιού
MIS-
Επιστ. Υπεύθυνος ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
Προϋπ/σμός34.280,00 €
ΤμήμαΤμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού
Φορέας Χρημ/σηςΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ»
Αρχή 2023-03-27
Τέλος2025-12-31
ΠεριγραφήΟ στόχος του Επιχειρησιακού Σχεδίου αφορά καινοτομία οικολογικής και ερευνητικής φύσης (eco-innovation & R&D) και συγκεκριμένα, δημιουργία επιδόρπιου γιαουρτιού από γίδινο γάλα εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικές ουσίες από εκχύλισμα υπολειμμάτων καφέ εσπρέσο. Επιμέρους στόχοι: 1) αναβάθμιση του γίδινου γάλακτος με την παρασκευή οικο-καινοτόμων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης και διατροφική αξίας 2) ενίσχυση της φιλοπεριβαλλοντικής αγροδιατροφικής παραγωγής γ) κίνητρο παραμονής στο επάγγελμα - νέες προοπτικές για τους αιγοτρόφους: αύξηση του εισοδήματος, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, περαιτέρω διείσδυση σε αγορές, εξαγωγές & ενδυνάμωση της αγροδιατροφής στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης.
Περατωθέν0
ΕΠΕΑΕΚ 0
Τελική Εκθεση
Αρ.Συνεδρίασης 08/2023
Ημερ/νία Ενταξης
Κωδ.Ενταξης
Ετος Περάτωσης 2025
Είδος Έργου ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ
Επιχ.Πρόγρ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020
Ταμείο Ευρωπαικό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης(ΕΓΤΑ
Τύπος Έρευνας ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ
Προέλευση ΕΣΠΑ (2014-2020)
Φορείς