Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

EFSA open call for tenders: European Union Summary Report (EUSR) on Antimicrobial Resistance (AMR)

Provision of Support to EFSA in the Production of the European Union Summary Report (EUSR) on Antimicrobial Resistance (AMR)’.

Ο σκοπός αυτής της πρόσκλησης υποβολής προσφορών είναι να προετοιμάσει και να βελτιώσει τις επερχόμενες αναφορές των ΚΜ και να δημιουργήσει αρκετούς διαδραστικούς διαδικτυακούς πίνακες οπτικοποίησης δεδομένων AMR, χάρτες ιστοριών AMR και DataVIZ για την καινοτομία και τη βελτίωση της επικοινωνίας αυτής της αναφοράς και την ευαισθητοποίηση σχετικά με το AMR. Οι διαδικτυακοί πίνακες εργαλείων και το DataVIZ θα πρέπει να εμφανίζουν μεγάλους όγκους σχετικών συγκεντρωτικών (συνοπτικών) δεδομένων AMR και αποτελεσμάτων ανάλυσης διαδραστικά, με γρήγορο, ισχυρό και δημιουργικό τρόπο. Οι χάρτες ιστορίας AMR θα επικεντρωθούν στην αφήγηση και την τοποθέτηση ενός πλαισίου, ενώ θα εμφανίζουν επίσης σχετικές πληροφορίες βασισμένες σε στοιχεία.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο του TED eTendering ref. OC/EFSA/BIOHAW/2022/03 και κοινοποιήθηκε μέσω του ιστότοπου της EFSA here

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή έως την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 (14:30) και έχει εκτιμώμενη αξία 2.171.800 ευρώ,-.

Η πρόσκληση αφορά οργανισμούς εντός και εκτός της λίστας του άρθρου 36

Παρακαλούμε για την περαιτέρω διάχυση της πληροφορίας εντός των οργανισμών που υπηρετείτε.