Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου από τον «Ε.Λ.Κ.Ε. του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας» για τη στέγαση των γραφείων του

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Ε.Λ.Κ.Ε. - Π.Θ.) - Ν.Π.Δ.Δ. ενδιαφέρεται να μισθώσει ένα ακίνητο για τη στέγαση των γραφείων του, το οποίο θα πρέπει να καλύπτει τις κάτωθι προϋποθέσεις: 

Α. ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: 

1. Το προς εκμίσθωση ακίνητο οφείλει να είναι κενό, έτοιμο προς χρήση (ηλεκτροδοτούμενο και υδρευόμενο) και άμεσα διαθέσιμο. 

2. Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Βόλου και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 1,5 χ.λ.μ. από το κτίριο Κεντρικής Διοίκησης (Παπαστράτου). 

3. Η στεγασμένη επιφάνεια πρέπει να είναι από 600 έως και 850 τ.μ. με τους απαραίτητους χώρους υγιεινής (τουλάχιστον 4 τουαλέτες). 

4. Τυχόν υπάρχουσα εσωτερική διαμόρφωση θα θεωρηθεί πλεονέκτημα χωρίς να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση. 

5. Οι στεγασμένοι χώροι οφείλουν να έχουν νόμιμη οικοδομική άδεια, ΠΕΑ, σύνδεση θέρμανσης φυσικού αερίου και εγκατάστασης ψύξης, καθώς και συντηρημένη ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση. Επιθυμητή η ύπαρξη χώρου στάθμευσης ιδιωτικού ή κοινόχρηστου. 

6. Να βρίσκεται σε σημείο εύκολα προσβάσιμο από τους συναλλασσόμενους που επισκέπτονται τα γραφεία και από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας, η δε είσοδος να βρίσκεται σε οδό με πλάτος τουλάχιστον 4 μέτρα. 

7. Γενικά, να ικανοποιεί τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα Πολεοδομική Νομοθεσία καθώς και από τις ισχύουσες Υγειονομικές Διατάξεις για τη χρήση που προορίζονται (γραφεία). 

8. Η παρούσα διαδικασία μίσθωσης έχει έκτακτο και επείγοντα χαρακτήρα, λόγω της ολικής καταστροφής που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις του ΕΛΚΕ Π.Θ., το δε ζητούμενο μίσθωμα δεν δύναται να υπερβαίνει τα 2.500 ευρώ μηνιαίως.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται αποκλειστικά με την υποβολή του συνημμένου υποδείγματος « Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος», αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ee@uth.gr 

Β. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ: 

Εννέα (9) έτη 

Γ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος: Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ. 

Δ. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ: 

1. Η παρούσα Πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για τον Ε.Λ.Κ.Ε. - Π.Θ. ο οποίος ουδεμία υποχρέωση έχει απέναντι στους ενδιαφερόμενους που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. 

2. Από την παρούσα Πρόσκληση δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν αξιώσεις αποζημίωσης εκ μέρους των συμμετεχόντων που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. 

3. Τα στοιχεία των δηλώσεων ενδιαφέροντος θα χρησιμοποιηθούν από τον Ε.Λ.Κ.Ε. - Π.Θ. αποκλειστικά για τον σκοπό της Πρόσκλησης και δεν θα δημοσιοποιηθούν. 

4. Η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει τους ενδιαφερόμενους. 

5. Ο Ε.Λ.Κ.Ε. - Π.Θ. διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει ελεύθερα και κατά την απόλυτη κρίση του την παράταση ή την αναστολή της προθεσμίας υποβολής των προσφορών, την επανάληψη ή τη ματαίωση της διαδικασίας αυτής και την πρόκριση οποιουδήποτε από τα ακίνητα που θα προσφερθούν. Επίσης ενδέχεται να ζητήσει την εσωτερική αναμόρφωση και προσαρμογή του ακινήτου που θα επιλέξει με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών της αναγκών.

Επισυναπτόμενα Εγγράφου
Συνημμένο Size
Πρόσκληση 92.45 KB