Skip to main content

Προβολή πληροφοριών έργου

Επιστροφή
Κωδικός7549
Τίτλος ΈργουΒελτιστοποίηση της παραγωγής αλοιφής αυγοτάραχου και εκτίμηση της διάρκειας ζωής της μετά από προσθήκη αντιμικροβιακών ουσιών, αντιοξειδωτικών και σταθεροποιητών
MIS
Επιστ. Υπεύθυνος ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Προϋπ/σμός5.000,00 €
ΤμήμαΤμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας Χρημ/σηςΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΕΕ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ-ΑΛΙΠΑΣΤΑ
Αρχή 2023-10-13
Τέλος2024-08-31
Περιγραφή
Περατωθέν0
ΕΠΕΑΕΚ 0
Τελική Εκθεση
Αρ.Συνεδρίασης 18/2023
Ημερ/νία Ενταξης
Κωδ.Ενταξης
Ετος Περάτωσης
Είδος Έργου ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ
Επιχ.Πρόγρ. -
Ταμείο ΑΛΛΟ
Τύπος Έρευνας ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
Προέλευση Ιδιωτικές επιχειρήσεις εσωτερικού
ΦορείςΕΤΑΙΡΕΙΕΣ