Skip to main content

Προβολή πληροφοριών έργου

Επιστροφή
Κωδικός7459
Τίτλος ΈργουΝέες Καινοτόμες Μέθοδοι Παραγωγής Προϊόντων Υψηλής Διατροφικής Αξίας από το Ρόδι
MIS-
Επιστ. Υπεύθυνος ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Προϋπ/σμός65.000,30 €
ΤμήμαΤμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας Χρημ/σηςΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ»
Αρχή 2023-03-27
Τέλος2025-12-31
ΠεριγραφήΤο φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά σε παραγωγή ελαίου από σπόρια ροδιού και τον εγκλωβισμό του σε μικροκάψουλες από ζελατίνη ή άγαρ αλλά και την ψυχρή παστερίωση του χυμού ροδιού της εταιρίας ΑΣΟΠ (Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Αγίου Αθανασίου Δράμας) χρησιμοποιώντας την τεχνική του Παλλόμενου Ηλεκτρικού Πεδίου (Pulsed Electric Field - PEF).
Περατωθέν0
ΕΠΕΑΕΚ 0
Τελική Εκθεση
Αρ.Συνεδρίασης 08/2023
Ημερ/νία Ενταξης
Κωδ.Ενταξης
Ετος Περάτωσης 2025
Είδος Έργου ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ
Επιχ.Πρόγρ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020
Ταμείο Ευρωπαικό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης(ΕΓΤΑ
Τύπος Έρευνας ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ
Προέλευση ΕΣΠΑ (2014-2020)
Φορείς