Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ημερίδα ενημέρωσης «Χρηματοδότηση της Βασικής Έρευνας» (Οριζόντια υποστήριξη όλων των Επιστημών), ΕΣΑΑ (Ελλάδα 2.0), Ιωάννινα, 28/9/2022

Πρόσκληση

στην Εκδήλωση Ενημέρωσης για την Προκήρυξη του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. «Χρηματοδότηση της Βασικής Έρευνας» (Οριζόντια υποστήριξη όλων των Επιστημών) στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Ελλάδα 2.0)

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (Ε.ΤΕ.Π.Η.) και το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση για τη Δράση «Χρηματοδότηση της Βασικής Έρευνας» (Οριζόντια υποστήριξη όλων των Επιστημών) στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Next Generation EU. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, 13.00 - 15.00, στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων “Κάρολος Παπούλιας”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και σε απευθείας μετάδοση στον ακόλουθο σύνδεσμο https://diavlos.grnet.gr/event/e4074 την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα.

Ετικέτες

Επισυναπτόμενα Εγγράφου
Συνημμένο Size
Πρόσκληση 1 MB
Πρόγραμμα 1019.36 KB