Προβολή πληροφοριών έργου
Επιστροφή | |
---|---|
Κωδικός | 7206 |
Τίτλος Έργου | Συμβουλευτική για την παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο και την οργανοληπτική αξιολόγηση ξυδιού διαφόρων τύπων από κρασί |
MIS | - |
Επιστ. Υπεύθυνος | ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
Προϋπ/σμός | 5.000,00 € |
Τμήμα | Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας |
Φορέας Χρημ/σης | ΔΙΜΕΛΛΗΣ FOOD ΑΒΕΕ |
Αρχή | 2022-07-26 |
Τέλος | 2024-10-30 |
Περιγραφή | |
Περατωθέν | 0 |
ΕΠΕΑΕΚ | 0 |
Τελική Εκθεση | |
Αρ.Συνεδρίασης | 18/2022 |
Ημερ/νία Ενταξης | |
Κωδ.Ενταξης | |
Ετος Περάτωσης | |
Είδος Έργου | ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ |
Επιχ.Πρόγρ. | - |
Ταμείο | ΑΛΛΟ |
Τύπος Έρευνας | ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ |
Προέλευση | Αλλες πηγές εσωτερικού |
Φορείς | ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ |