
Προβολή πληροφοριών έργου
| Επιστροφή | |
|---|---|
| Κωδικός | 7999 |
| Τίτλος Έργου | Αγροτική κληρονομιά και η αρχιτεκτονική της παραγωγής τροφίμων.Η περίπτωση του Θεσσαλικού Κάμπου_AGRITHES_Prop.ID:25932 |
| MIS | 7999 |
| Επιστ. Υπεύθυνος | MICOCCI FABIANO |
| Προϋπ/σμός | 196.325,00 € |
| Τμήμα | Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών |
| Φορέας Χρημ/σης | ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. |
| Αρχή | 2025-06-02 |
| Τέλος | 2028-06-01 |
| Περιγραφή | |
| Περατωθέν | 0 |
| ΕΠΕΑΕΚ | 0 |
| Τελική Εκθεση | |
| Αρ.Συνεδρίασης | 54 |
| Ημερ/νία Ενταξης | 2025-05-20 |
| Κωδ.Ενταξης | 7999 |
| Ετος Περάτωσης | |
| Είδος Έργου | ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ |
| Επιχ.Πρόγρ. | - |
| Ταμείο | ΑΛΛΟ |
| Τύπος Έρευνας | ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ |
| Προέλευση | Ιδρύματα μη κερδ.χαρακτήρα για τη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση |
| Φορείς | ΙΔΡΥΜΑΤΑ |