Skip to main content

Προβολή πληροφοριών έργου

Επιστροφή
Κωδικός7554
Τίτλος ΈργουΒελτιστοποίηση της παραγωγής αλοιφής αυγοτάραχου και εκτίμηση της διάρκειας ζωής της μετά από προσθήκη αντιμικροβιακών ουσιών, αντιοξειδωτικών και σταθεροποιητών
MIS
Επιστ. Υπεύθυνος ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Προϋπ/σμός0,00 €
ΤμήμαΤμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας Χρημ/σηςPOLYHEALTH A.E.- ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Αρχή 2023-09-19
Τέλος2024-08-31
Περιγραφή
Περατωθέν0
ΕΠΕΑΕΚ 0
Τελική Εκθεση
Αρ.Συνεδρίασης 18/2023
Ημερ/νία Ενταξης
Κωδ.Ενταξης
Ετος Περάτωσης
Είδος Έργου ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ
Επιχ.Πρόγρ. -
Ταμείο ΑΛΛΟ
Τύπος Έρευνας ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ
Προέλευση Ιδιωτικές επιχειρήσεις εσωτερικού
ΦορείςΕΤΑΙΡΕΙΕΣ