Προβολή πληροφοριών έργου
Επιστροφή | |
---|---|
Κωδικός | 6875 |
Τίτλος Έργου | Ποιοτικός και μικροβιολογικός έλεγχος γαλακτοκομικών προϊόντων, ροφημάτων, χυμών φρούτων και επιδορπίων και βελτίωση της υγιεινής και διάρκειας ζωής αυτών |
MIS | |
Επιστ. Υπεύθυνος | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
Προϋπ/σμός | 1.050,00 € |
Τμήμα | Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής |
Φορέας Χρημ/σης | ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ |
Αρχή | 2021-07-27 |
Τέλος | 2022-07-30 |
Περιγραφή | |
Περατωθέν | 0 |
ΕΠΕΑΕΚ | 0 |
Τελική Εκθεση | 1 |
Αρ.Συνεδρίασης | 15/21 |
Ημερ/νία Ενταξης | |
Κωδ.Ενταξης | |
Ετος Περάτωσης | 2023 |
Είδος Έργου | ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ |
Επιχ.Πρόγρ. | - |
Ταμείο | ΑΛΛΟ |
Τύπος Έρευνας | - |
Προέλευση | Ιδιωτικές επιχειρήσεις εσωτερικού |
Φορείς | ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ |