Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο ʺDELICIOUS: Flavour, odour and texture improvements of plant-based dairy products using microbial fermentation productsʺ, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Grant Agreement Number 101181822) και με φορέα υλοποίησης το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (κωδικός έργου ΕΛΚΕ 7817) και Επιστημονικά Υπεύθυνη την κα Παρλαπάνη Φωτεινή, ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή Πρότασης για σύναψη σύμβασης ανταποδοτικής υποτροφίας, από φυσικό πρόσωπο υποψήφιο διδάκτορα, στο οποίο θα ανατεθεί η παραγωγή παραδοτέων, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και έως 31.12.2025 με δυνατότητα σύναψης νέας σύμβασης χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης έως τη λήξη του έργου (ήτοι έως 31.10.2028) ή έως τη λήξη των τυχόν παρατάσεών του.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση-πρόταση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεσή της, εμπεριέχουσα σκαναρισμένα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής, μέχρι την 22η Απριλίου 2025 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: rc.hrcall@adm.uth.gr.
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Αρ. Πρωτοκόλλου
23864
Ημερ/νία Πρωτ.
Τελική Ημερ/νία