Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αρ. Πρωτοκόλλου
19439
Ημερ/νία Πρωτ.
Τελική Ημερ/νία

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας προκηρύσσει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πρόσληψη Πανεπιστημιακού Υποτρόφου που θα αναλάβει τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας (2 Θέσεις) σε Τμήματα του Ιδρύματος, κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, τη διενέργεια των εξετάσεων στο τέλος χειμερινού εξαμήνου, καθώς και των επαναληπτικών εξετάσεων του Σεπτεμβρίου 2018.  Σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν.4009/2011, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 16 του αρ. 34 του Ν. 4115/2013 και ισχύει σήμερα, ως πανεπιστημιακοί υπότροφοι μπορούν να προσλαμβάνονται Επιστήμονες αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους, είτε κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος, είτε υποψήφιοι διδάκτορες, είτε εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας για τη διεξαγωγή διδακτικού, ερευνητικού, επιστημονικού, οργανωτικού, εργαστηριακού ή κλινικού έργου καθοριζομένου διά της συμβάσεως.

Με τους υποψήφιους που θα επιλεγούν θα υπογραφεί σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δύναται να ανανεώνεται ή να παρατείνεται, πλην όμως ο συνολικός χρόνος πρόσληψης δεν δύναται να υπερβεί τα τρία (3) ακαδημαϊκά έτη. Η απασχόληση δύναται να είναι πλήρης ή μερική.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν την αίτηση (χρησιμοποιώντας υποχρεωτικά το επισυναπτόμενο σχετικό έντυπο) και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, από την επομένη της δημοσίευσης, δηλαδή από 25/09/2017 μέχρι και 06/10/2017.