Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προβολή πληροφοριών έργου

Επιστροφή
Κωδικός6583
Τίτλος ΈργουΑνάπτυξη και βελτιστοποίηση βιοδιεργασιών υγρής ζύμωσης για την παραγωγή καλλιεργειών προβιοτικών βακτηρίων και ζυμών
MIS
Επιστ. Υπεύθυνος ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Προϋπ/σμός23.200,00 €
ΤμήμαΤμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας Χρημ/σης«FoodOxys ΙΚΕ ΤΕΧΝΟΒΛΑΣΤΟΣ»
Αρχή 2020-09-29
Τέλος2024-12-31
Περιγραφή
Περατωθέν0
ΕΠΕΑΕΚ 0
Τελική Εκθεση
Αρ.Συνεδρίασης 17/2020
Ημερ/νία Ενταξης
Κωδ.Ενταξης
Ετος Περάτωσης
Είδος Έργου ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ
Επιχ.Πρόγρ. -
Ταμείο ΑΛΛΟ
Τύπος Έρευνας ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Προέλευση Ιδιωτικές επιχειρήσεις εσωτερικού
ΦορείςΕΤΑΙΡΕΙΕΣ