Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

2024.03.06/11827) ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Αρ. Πρωτοκόλλου
11827
Ημερ/νία Πρωτ.
Τελική Ημερ/νία

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

(Αρ. πρωτ. Τεύχους Διακήρυξης: 11827/06-03-2024)

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενεργώντας ως Αναθέτουσα Αρχή, προκηρύσσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “κάτω των ορίων” για την  προμήθεια εξοπλισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου  με τίτλο: «Μια πολυκεντρική, διπλά τυφλή, τυχαιοποιημένη μελέτη φάσης 3 για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας του ενδοϋαλοειδικά χορηγούμενου OPT-302 σε συνδυασμό με αφλιβερσέπτη, έναντι μονοθεραπείας με αφλιβερσέπτη, σε συμμετέχοντες με νεοαγγειακή ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας (nAMD)»  του έργου με Κωδικό  Πρωτοκόλλου OPT-302-1005, (Kωδικό  Ε.Λ.Κ.Ε. 6936), που χρηματοδοτείται από την εταιρεία  Opthea Limited (ΑU), που εκπροσωπείται από την ιδιωτική επιχείρηση εσωτερικού SYNEOS HEALTH ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (Ε.Υ. Αν. Καθ. Σοφία Ανδρούδη).

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια εξοπλισμού (CPV: 33111721-1-Συσκευές ψηφιακής αγγειογραφίας).

  • Τμήμα Α: ΚΑΜΕΡΑ ΒΥΘΟΥ ΥΠΕΡΕΥΡΕΩΣ ΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΦΛΟΥΟΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ( Εκτιμώμενη αξία ειδών του Τμήματος σε ευρώ, χωρίς ΦΠΑ : 80.000,00€-Συστημικός αριθμός διαγωνισμού: 346452)

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την Πέμπτη 28/03/2024 και ώρα 15:00.

Η προσφορά πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής.

Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της αναθέτουσας αρχής https://ee.uth.gr/el/procurements και της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, στην οποία υποβάλλονται ηλεκτρονικά τυχόν αιτήματα των συμμετεχόντων οικονομικών φορέων.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αναθέτουσα Αρχή (Τμήμα Προμηθειών ΕΛΚΕ).