Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κείμενα Διαβούλευσης Διαγωνισμού Ψηφιακές υπηρεσίες & εξοπλισμός υποδομής τεχνολογίας ταυτοποίησης μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RFID) & προμήθεια-εγκατάσταση εξοπλισμού.

Αρ. Πρωτοκόλλου
0
Ημερ/νία Πρωτ.
Τελική Ημερ/νία

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διεξάγει δημόσια διαβούλευση για την προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, τίτλο "Σύγχρονες Ψηφιακές Υπηρεσίες ταυτοποίησης/διαχείρισης και πρόσβασης στη συλλογή της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με χρήση τεχνολογίας ταυτοποίησης μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RFID: Radio Frequency Identification) και Προμήθεια και Εγκατάσταση Δικτυακού, Υπολογιστικού και άλλου Εξοπλισμού Υποδομής για την Ανάπτυξη των Υπηρεσιών Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Ανοικτής Πρόσβασης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας" και προϋπολογισμό 153.525,00 € (με ΦΠΑ).
Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια υλοποίησης των Υποέργων 2 και 4 της ενταγμένης στο ΕΠ "Ψηφιακή Σύγκλιση" Πράξης (ΕΣΠΑ 2007-2013) με τίτλο "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ" και κωδικό ΟΠΣ 304179.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει από την Τρίτη 18/10/2011 έως και την Παρασκευή 4/11/2011, ενώ οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις/παρατηρήσεις τους με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση libinfo@lib.uth.gr, με θέμα «Διαβούλευση RFID-εξοπλισμός υποδομής» συμπληρώνοντας υποχρεωτικά το αντίστοιχο ειδικό έντυπο (αρχείο ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ.doc).
Όλα τα κείμενα της Διακήρυξης, καθώς και το έντυπο υποβολής προτάσεων/παρατηρήσεων βρίσκονται στο επισυναπτόμενο αρχείο zip.