Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κείμενα Διαβούλευσης Π.Σ.Φοιτητολογίου

Αρ. Πρωτοκόλλου
0
Ημερ/νία Πρωτ.
Τελική Ημερ/νία

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας διεξάγει διαβούλευση για τη προκήρυξη ανοικτού τακτικού διαγωνισμού με προϋπολογισμό 76.740,00 € (με ΦΠΑ) για το Υποέργο 1 «Π.Σ.Φοιτητολογίου» στα πλαίσια της Πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη σύγχρονων ακαδημαϊκών, διοικητικών & οικονομικών ψηφιακών υπηρεσιών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας», η οποία θα διαρκέσει από τη Τρίτη 4/10/2011 έως τη Τετάρτη 19/10/2011.
Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο συγχρηματοδότησης από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» που έχει ενταχθεί στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) και υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ως Δικαιούχος της πράξης με κωδικό ΟΠΣ: 304177.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προτάσεις/παρατηρήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας diavoulefsi_A2_Y1@uth.gr με θέμα «Διαβούλευση-Π.Σ.Φοιτητολογίου» συμπληρώνοντας το έντυπο (ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ).
Ολα τα κείμενα της Διακήρυξης, μαζί και το έντυπο ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ, βρίσκονται στο επισυναπτόμενο αρχείο zip.