Προβολή πληροφοριών έργου
Επιστροφή | |
---|---|
Κωδικός | 6583 |
Τίτλος Έργου | Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση βιοδιεργασιών υγρής ζύμωσης για την παραγωγή καλλιεργειών προβιοτικών βακτηρίων και ζυμών |
MIS | |
Επιστ. Υπεύθυνος | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
Προϋπ/σμός | 23.200,00 € |
Τμήμα | Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής |
Φορέας Χρημ/σης | «FoodOxys ΙΚΕ ΤΕΧΝΟΒΛΑΣΤΟΣ» |
Αρχή | 2020-09-29 |
Τέλος | 2025-12-31 |
Περιγραφή | |
Περατωθέν | 0 |
ΕΠΕΑΕΚ | 0 |
Τελική Εκθεση | |
Αρ.Συνεδρίασης | 17/2020 |
Ημερ/νία Ενταξης | |
Κωδ.Ενταξης | |
Ετος Περάτωσης | |
Είδος Έργου | ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ |
Επιχ.Πρόγρ. | - |
Ταμείο | ΑΛΛΟ |
Τύπος Έρευνας | ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ |
Προέλευση | Ιδιωτικές επιχειρήσεις εσωτερικού |
Φορείς | ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ |