Skip to main content

Προβολή πληροφοριών έργου

Επιστροφή
Κωδικός6583
Τίτλος ΈργουΑνάπτυξη και βελτιστοποίηση βιοδιεργασιών υγρής ζύμωσης για την παραγωγή καλλιεργειών προβιοτικών βακτηρίων και ζυμών
MIS
Επιστ. Υπεύθυνος ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Προϋπ/σμός23.200,00 €
ΤμήμαΤμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας Χρημ/σης«FoodOxys ΙΚΕ ΤΕΧΝΟΒΛΑΣΤΟΣ»
Αρχή 2020-09-29
Τέλος2024-12-31
Περιγραφή
Περατωθέν0
ΕΠΕΑΕΚ 0
Τελική Εκθεση
Αρ.Συνεδρίασης 17/2020
Ημερ/νία Ενταξης
Κωδ.Ενταξης
Ετος Περάτωσης
Είδος Έργου ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ
Επιχ.Πρόγρ. -
Ταμείο ΑΛΛΟ
Τύπος Έρευνας ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Προέλευση Ιδιωτικές επιχειρήσεις εσωτερικού
ΦορείςΕΤΑΙΡΕΙΕΣ