Skip to main content

ΕΔΒΜ 34 - Οδηγίες επί της Διαδικασίας Υποβολής:

1. Αποστέλλεται αίτημα για υποβολή ερευνητικής πρότασης προς τον Ε.Λ.Κ.Ε. Π.Θ. για έγκριση από την Επιτροπή Ερευνών (Έντυπο 1)

2. Αποστέλλεται αρχείο σε μορφή excel το οποίο θα περιλαμβάνει: i) Κωδικό ΟΠΣ (MIS) πρότασης (θα συμπληρωθεί από τον ΕΛΚΕ μετά την υποβολή), ii) Επιστημονικό Πεδίο - Επιστημονικό Υποπεδίο, iii) Ονοματεπώνυμα και iv) ΑΦΜ του Ακαδημαϊκού Συμβούλου και κάθε μέλους της ερευνητικής ομάδας  (Έντυπο 2) NEO (15-02-2017)!!

2a. Οδηγίες Συμπλήρωσης για το παραπάνω έντυπο. NEO (15-02-2017)!!

3. Αποστέλλονται τα δικαιολογητικά για κάθε πρόταση Ερευνητικής Ομάδας (ΕΟ):

3.1. Τυποποιημένο Έντυπο Υποβολής Ερευνητικής Πρότασης στην ελληνική γλώσσα (Έντυπο 4).

3.2. Βεβαίωση από τη Γραμματεία της Σχολής / Τμήματος από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία λήψης του διδακτορικού για τους Διδάκτορες  - Μέλη της Ερευνητικής Ομάδας. Ως ημερομηνία λήψης λογίζεται εκείνη κατά την οποία υποστηρίχθηκε επιτυχώς η διδακτορική διατριβή.  Το διάστημα των 60 μηνών υπολογίζεται από την ημερομηνία λήψης του διδακτορικού έως την ημερομηνία έκδοσης της πρόσκλησης. (Ηλεκτρονική μορφή).

3.3. Βεβαίωση από τη Γραμματεία της Σχολής / Τμήματος από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία  έναρξης του διδακτορικού για τους Υποψήφιους Διδάκτορες - Μέλη της Ερευνητικής Ομάδας. (Ηλεκτρονική μορφή)

Επισυναπτόμενα Εγγράφου