Skip to main content

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο θεματικό αφιέρωμα AKADEMIA της 81ης ΔΕΘ Θεσσαλονίκης (10-18 Σεπτεμβρίου 2016).

To Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη. Η 81η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 10-18 Σεπτεμβρίου.

Στην προηγούμενη διοργάνωση η επετειακή 80η ΔΕΘ φιλοξένησε περί τους 1.000 εκθέτες σε 27.000 τ.μ., υποδέχθηκε 13 διεθνείς συμμετοχές, ενώ προσέλκυσε περισσότερους από 210.000 επισκέπτες.

Η φετινή ΔΕΘ φιλοξενεί θεματικά αφιερώματα που αποτυπώνουν την ανάγκη για υλοποίηση νέων παραγωγικών επενδύσεων και για αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής-επικοινωνίας.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετέχει στο θεματικό αφιέρωμα AKADEMIA που αφορά την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Στο θεματικό αφιέρωμα συμμετέχουν Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και άλλοι Δημόσιοι και  ιδιωτικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην 81 ΔΕΘ στοχεύει στην προβολή των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και των ερευνητικών και εκδοτικών δράσεων του Ιδρύματος καθώς και στην ανάδειξη καινοτόμων πρωτοβουλιών στο χώρο των εφαρμογών και της ανάπτυξης και μετάδοσης της γνώσης.