Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συγκρότηση της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (Ε.Η.Δ.Ε.) του Πανεπιστημίου…

Τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα αποτελούν το μεγαλύτερο χρηματοδοτικό μέσο της…

Κατηγορίες προγραμμάτων από εθνικούς πόρους ΕΣΠΑ, Ελλάδα 2.0, ΕΛΙΔΕΚ  …

Στην σελίδα αυτή παρουσιάζονται οι Οδηγίες Δημοσιότητας των προγραμμάτων…

Οδηγίες και Προθεσμία για την Πρόσκληση: «SUB4: «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»/«Trust your Stars»

Σε συνέχεια της εκδοθείσας Πρόσκλησης με τίτλο «SUB4: «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας» με Κωδικό Δράσης 16289 και προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι απαιτούμενες ενέργειες, παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι για υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στις σχετικές δράσεις (Δράση Ι «Νέοι Ερευνητές» και Δράση ΙΙ «Συμπράξεις Ερευνητών διαφορετικών Α.Ε.Ι.», αποστείλουν συμπληρωμένα έως την Παρασκευή 24 Μαΐου τα κάτωθι:

Για τη Δράση Ι

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο 1st Call of Proposals του Προγράμματος Interreg NEXT MED

Σας ενημερώνουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής στο πλαίσιο του 1st Call of Proposals του Προγράμματος Interreg NEXT MED, παρατείνεται έως την Πέμπτη 30/05/2024 (1pm, CET). Προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι απαιτούμενες ενέργειες, παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να καταθέσουν πρόταση με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο ρόλο είτε του Συντονιστή είτε του εταίρου, να συμπληρώσουν την συνημμένη φόρμα δήλωσης Πρόθεσης Υποβολής Πρότασης, έως την Παρασκευή 10.5.2024.

LIFE Calls for proposals 2024

The LIFE Calls for proposals 2024 have been published on the Funding & tender opportunities portal on 18 April 2024. Link: https://cinea.ec.europa.eu/programmes/life/life-calls-proposals-2024_en