Προβολή πληροφοριών έργου
Επιστροφή | |
---|---|
Κωδικός | 4165.0173 |
Τίτλος Έργου | Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων στις επαγγελματικές κουζίνες, μπαρ και εγκαταστάσεις αναψυχής |
MIS | - |
Επιστ. Υπεύθυνος | Παρλαπάνη Φωτεινή |
Προϋπ/σμός | 0,00 € |
Τμήμα | Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος |
Φορέας Χρημ/σης | Αυτοχρηματοδοτούμενο |
Αρχή | 2021-10-05 |
Τέλος | 2022-12-31 |
Περιγραφή | |
Περατωθέν | 0 |
ΕΠΕΑΕΚ | 0 |
Τελική Εκθεση | 1 |
Αρ.Συνεδρίασης | 19/2021 |
Ημερ/νία Ενταξης | |
Κωδ.Ενταξης | |
Ετος Περάτωσης | 2023 |
Είδος Έργου | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ |
Επιχ.Πρόγρ. | - |
Ταμείο | ΑΛΛΟ |
Τύπος Έρευνας | - |
Προέλευση | ΚΕΔΙΒΙΜ - Δίδακτρα Καταρτιζόμενων |
Φορείς | ΔΙΑΦΟΡΟΙ |