Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Weekly update: Call for EUFORA 2024-2025 | Requests for partners (31/01/2024)

Σχετικά με το νέο κύκλο υποτροφιών EUFORA (2024-2025) της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA«EUBA-EFSA-2023-ENREL-01: Selection of hosting sites and fellows for EFSAs European Food Risk Assessment Fellowship (EU-FORA) Programme»  σας διαβιβάζεται το παρακάτω μήνυμα της EFSA με την εβδομαδιαία ενημέρωση σχετικά με τις προτάσεις οργανισμών του άρθρου 36 για δημιουργία κοινοπραξίας.

 

Με κίτρινη επισήμανση είναι οι νέες προτάσεις οργανισμών για φιλοξενία υποτρόφων (hosting sites), ενώ με πράσινη είναι οι προτάσεις από οργανισμούς που επιθυμούν να διαθέσουν υποτρόφο (fellow sending organization).

 

Υπενθυμίσουμε ότι η προθεσμία υποβολής προτάσεων λήγει στις 14/3/2024, και ότι όλες οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά μέσω του Funding & Tender opportunities portal.

 

Όπως γνωρίζετε, ως Εστιακό Σημείο, μπορούμε να βοηθήσουμε στην αναζήτηση εταίρων για υποβολή πρότασης για υποτροφία EU-FORA.

 

Τέλος σας θυμίζουμε ότι οι ηχογραφήσεις του ενημερωτικής εκδήλωσης της EFSA σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στο πρόγραμμα εργασίας της EFSA για το 2024, που πραγματοποιήθηκε στις 4/12/2023 είναι διαθέσιμες εδώ. Οι διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσκληση EU-FORA που δόθηκαν κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι διαθέσιμες εδώ.