Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ορθή επανάληψη της με αρ. πρωτ. 6149/01-04-2014 προσκλησης

Αρ. Πρωτοκόλλου
6149
Ημερ/νία Πρωτ.
Τελική Ημερ/νία

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης πρότασης με τίτλο: «Οι σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στην υγεία, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη διατροφή»

Στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ για την Επικαιροποίηση Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) - MIS 470273.

Στην επιστολή που θα κατατεθεί θα αναφέρονται τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας του ενδιαφερομένου (ονοματεπώνυμο, αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και θα περιλαμβάνει μη επικυρωμένα αντίγραφα (για τη φάση επιλογής), των αποδεικτικών στοιχείων απαραίτητων προσόντων. Η κατάθεση / αποστολή θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την 25η Απριλίου 2014 και ώρα 14.00.

Κατακύρωση Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων

Απόφαση Επιτροπής Ερευνών για έγκριση του Πρακτικού Κατακύρωσης Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων στο πλαίσιο των Προσκλήσεων:

1. Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης πρότασης με τίτλο: «Οι σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στην υγεία, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη διατροφή» Στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ για την Επικαιροποίηση Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) - MIS 470273 που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) – Ερευνητικό Χρηματοδοτούμενο Έργο: ΠΕΓΑ.

2. Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης πρότασης με τίτλο: «Οι σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στην υγεία, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη διατροφή» Στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ για την Επικαιροποίηση Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) - MIS 470273.