Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αρ. Πρωτοκόλλου
23364
Ημερ/νία Πρωτ.
Τελική Ημερ/νία

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο:

Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης ποσότητας και ποιότητας υδατικών πόρων αγροτικών λεκανών απορροής υπό συνθήκες κλιματικής αλλαγής. Εφαρμογή στη λεκάνη απορροής της λίμνης Κάρλας (ΥδροΜέντωρ)Κωδικός Έργου : 09ΣΥΝ-31-992 στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013.

Η σχετική επιστολή στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας του ενδιαφερομένου (ονοματεπώνυμο, αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) θα πρέπει να υποβληθεί με ευθύνη των ενδιαφερομένων, το αργότερο μέχρι τις 01/12/2014.

Κατακύρωση Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων

Απόφαση Επιτροπής Ερευνών για έγκριση του Πρακτικού Κατακύρωσης για σύναψη μίας (1) σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης ποσότητας και ποιότητας υδατικών πόρων αγροτικών λεκανών απορροής υπό συνθήκες κλιματικής αλλαγής. Εφαρμογή στη λεκάνη απορροής της λίμνης Κάρλας (ΥδροΜέντωρ)Κωδικός Έργου : 09ΣΥΝ-31-992 στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013.