Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αρ. Πρωτοκόλλου
14937
Ημερ/νία Πρωτ.
Τελική Ημερ/νία

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη 1 σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης πρότασης με τίτλο: " H Κορινθία στην Οθωμανική Περίοδο μέσα από Διεπιστημονική Μελέτη " ΟΠΣ 328457 η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠΕΔΒΜ) της ΓΓΕΤ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα) μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν μπορούν να υποβληθούν μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής, μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικά μέσα σε ψηφιακή μορφή (ee.uth.gr) ή με την αποστολή των δικαιολογητικών σε έντυπη μορφή. Η υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών ηλεκτρονικών ή έντυπων θα πρέπει να έχουν αναρτηθεί ή αποσταλεί με ευθύνη των ενδιαφερομένων, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 25.8.2014.

Κατακύρωση Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων

Απόφαση Επιτροπής Ερευνών για έγκριση του Πρακτικού Κατακύρωσης Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη 1 σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο πλαίσιο υλοποίησης της ενταγμένης πρότασης με τίτλο: " H Κορινθία στην Οθωμανική Περίοδο μέσα από Διεπιστημονική Μελέτη " ΟΠΣ 328457 η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠΕΔΒΜ) της ΓΓΕΤ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.