Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

(2016.07.05/11460) Τεύχος Πρόχειρου Διαγωνισμού

Αρ. Πρωτοκόλλου
11460
Ημερ/νία Πρωτ.
Τελική Ημερ/νία
Πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών, συνολικού προϋπολογισμού 26.000,00€ συμπεριλαμβανομένου τυχόν αναλογούντος ΦΠΑ.
Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται ειδικά σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς και
ιδρύματα, που περιλαμβάνονται στους σκοπούς του έργου “DEAR”, δηλαδή ΜΚΟ της Περιφέρειας
Θεσσαλίας, σχολεία στις αγροτικές περιοχές της Θεσσαλίας, τάξεις και ομάδες πολιτισμού για τους ηλικιωμένους, κατά προτίμηση με εμπειρία εργασίας σε αγροτικές περιοχές, καθώς και σε τοπικές ή
περιφερειακές οντότητες που έχουν προτάσεις ή/και προγράμματα σχετικές με τους τομείς της
Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης.
Προτάσεις μπορούν επίσης να υποβάλλονται για την παρούσα πρόσκληση από όλες τις ενώσεις, οργανώσεις ή / και οι ομάδες, των οποίων η δραστηριότητα μπορεί να αποδειχθεί μέσα από την εμπειρία τους ότι αποσκοπεί στην επίτευξη των στόχων της Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης ή / και θέματα που σχετίζονται με την Αναπτυξιακή Εκπαίδευση.
Η προτεραιότητα της παρούσας πρόσκλησης αφορά προτάσεις για την υλοποίηση πιλοτικών δράσεων στην ΑΕ με στόχο την αγροτικό πληθυσμό. Δράσεις Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης που στοχεύουν σε σχολεία (μαθητές, καθηγητές και γονείς), ενήλικες, ομάδες πολιτών, τοπικές ενώσεις και στο γενικό πληθυσμό. Ο απώτερος στόχος των προτάσεων πρέπει να είναι η προώθηση και ανάπτυξη των διαδικασιών εκπαίδευσης για τα άτομα και τις ομάδες, προωθώντας μια αναλυτική και τελολογική προσέγγιση από τη σκοπιά του φύλου, του σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ατόμων και των λαών και με στόχο την προώθηση μελλοντικών δράσεων για την αλλαγή σε καταστάσεις φτώχειας, ανισότητας και παραβίασης δικαιωμάτων.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Raising public awareness of development issues and promoting development education in the European Union» με κωδικό έργου 5037.
Τόπος κατάθεσης προσφορών: Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γιαννιτσών & Λαχανά, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Παλαιά, ΤΚ 38334, ΒΟΛΟΣ)
Υποβολή προσφορών μέχρι Πέμπτη 21/07/2016 και ώρα 14:00
Ημερομηνία Διενέργειας: Παρασκευή 22/07/2016 και ώρα 12:00