Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

(2020.06.18/20788) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗ

Αρ. Πρωτοκόλλου
20788
Ημερ/νία Πρωτ.
Τελική Ημερ/νία

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη και Υποστήριξη δράσεων της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Πληροφόρησης (ΒΚΠ)», και κωδ. 5600.02.07, καλεί τους ενδιαφερόμενους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να υποβάλλουν σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις συνημμένες Τεχνικές Προδιαγραφές,
για την προμήθεια ενός Η/Υ εξυπηρετητή (server) ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία των Πληροφοριακών Συστημάτων Διαχείρισης Μάθησης (Learning Management Systems: LMS) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών υποστήριξης των εκπαιδευτικών διαδικασιών ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) του Ιδρύματος.
Ο συνολικός προϋπολογισμός για την εν λόγω προμήθεια ανέρχεται στο ποσό των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (24.500 €), συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. Το προσφερόμενο είδος θα πρέπει να είναι απολύτως σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρονται στον Πίνακα Α, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν κλειστές, μέχρι και την Πέμπτη 25/06/2020 στις 14.00 μ.μ.